エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Прем'єра новинок КрАЗа на IDEX-2015 відбулася! — АвтоКрАЗ
nn

Прем'єра новинок КрАЗа на IDEX-2015 відбулася!

24 лютого, 2015

22 лютого в Абу-Дабі (ОАЕ) відкрилася Міжнародна виставка озброєння IDEX-2015, на якій відбувся дебют відразу двох нових українських бронеавтомобілів, створених КрАЗом спільно з канадсько-еміратською компанією «Streit Group». Мова йде про тривісний бронеавтомобіль КрАЗ- Feona, що базується на шасі автомобіля-всюдихода КрАЗ-6322 (6х6), а також чотиривісний броньовик КрАЗ- Hurricane, створений на новому самохідному шасі КрАЗ-7634НЕ (8х8) з компонуванням «кабіна перед двигуном». Обидві новинки оснащені автоматичною коробкою передач Allison, мають балістичний захист рівня Level 2 по стандарту STANAG 4569.

Прем'єра нових бронеавтомобілів пройшла вдало. КрАЗ- Hurricane і КрАЗ- Feona експонувалися на відкритому майданчику і щодня брали участь у демонстраційних показових заїздах по смузі перешкод полігону виставки. Глядачі, а це досвідчені в озброєнні представники силових структур різних країн світу, шейхи, вищий командний склад різних армій світу, сприймали броньовики на «Ура!». У своїх оцінках вони відзначили своєчасність і перспективність таких машин, їх високі технічні показники.

Крім новинок, у Національному виставковому центрі Абу-Дабі відвідувачам були продемонстровані ще три броньованих експоната: KrAZ-MPV Shrek One в модифікації Route Clearance Vehicle (автомобіль для розмінування маршруту), КрАЗ-Спартан і КрАЗ-Кугуар. Стенд компаній-партерів відвідала величезна кількість делегацій, в перші ж  дні було проведено ряд переговорів із потенційними покупцями.

24 лютого експозицію КрАЗа і компанії Стрейт відвідала делегація українського керівництва і дипкорпусу країни на чолі з Президентом України П.Порошенко. Петро Порошенко дав високу оцінку українсько-канадської бронетехніці і висловив задоволення з приводу активної роботи ПАТ «АвтоКрАЗ» щодо розширення лінійки армійських броньованих машин.

Перші виставкові дні вже підтвердили очікування виробників броньовика в тому, що він буде затребуваний військовими і миротворцями різних країн світу. 

Кількість переглядів 2340

Архів новин