エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Підприємства групи КрАЗ - 40 років разом — АвтоКрАЗ
nn

Підприємства групи КрАЗ - 40 років разом

17 лютого, 2016

40 років тому, у лютому 1976 року, Наказом № 17 по Міністерству автомобільної промисловості СРСР, було створено виробниче об'єднання «АвтоКрАЗ». Спочатку до його складу увійшли шість спеціалізованих підприємств: Кременчуцький автозавод (головне підприємство), Токмацький ковальсько-штампувальний завод, Кам'янець-Подільський автоагрегатний завод, Сімферопольський завод авторулів, Кременчуцький колісний та Жданівський (Маріупольський) радіаторний заводи. Згодом до ВО «АвтоКрАЗ» приєдналися: у 1983 році - Синельниківський завод ресор, а в 1986 році - Полтавський автоагрегатний завод. Об'єднання створювалося з метою організації єдиного технологічного комплексу з виробництва великовантажних автомобілів.

У даний час підприємства групи КрАЗ - стратегічні партнери, союз і згуртованість яких перевірені десятками років спільної роботи. Хоча в кінці 80-х з ВО «АвтоКрАЗ» вийшли Кременчуцький колісний завод і Синельниківський завод ресор, це ніяк не позначилося на роботі заводів групи.

Зараз підприємства групи КрАЗ забезпечують роботою близько 5,5 тисяч українців. Як і раніше головне підприємство - ПАТ «АвтоКрАЗ», задає тон загальній командній роботі, для якого, в основному, українські машинобудівні підприємства, що входять до групи КрАЗ, освоюють і виробляють свою продукцію. Незважаючи на тривалу економічну кризу в Україні, яка посилилася політичною кризою, підприємства групи в більшості своїй зберігають виробництво, поступово нарощуючи його обсяги, виконують всі свої соцзобов'язання перед трудовими колективами, а також наповнюють бюджети різних рівнів обов'язковими відрахуваннями.

Вітаємо трудові колективи заводів групи КрАЗ із 40-річчям заснування співдружності. Бажаємо всім заводам результативної роботи, стабільності і процвітання на благо України.

Кількість переглядів 1585

Архів новин