エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
КрАЗ допомагає переселенцям із працевлаштуванням — АвтоКрАЗ
nn

КрАЗ допомагає переселенцям із працевлаштуванням

23 березня, 2016

ПАТ «АвтоКрАЗ», серед понад сорока роботодавців м. Кременчук та області, взяло участь у Ярмарку зайнятості «Полтавська область – для внутрішньо переміщених осіб», який відбувся 22 березня у Міському палаці культури. Ярмарок проводився за сприяння Полтавської облдержадміністрації, обласного та кременчуцького міськрайонного Центрів зайнятості, підтримки Європейського Союзу.

Кременчуцький автозавод, серед решти учасників, подав найбільшу кількість вакансій – двадцять одну, більшість з яких робітничі спеціальності. Для КрАЗа ця тема не нова, підприємство має досвід у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб. Так, упродовж 2014-15-го років, десять переселенців із Донецької та Луганської областей, а також  Республіки Крим, отримали роботу на автозаводі.  Є очікування, що після Ярмарку кількість працевлаштованих переселенців збільшиться, адже резюме залишила ще група людей.

До речі, на ярмарок вакансій завітали й безробітні кременчужани, які жваво цікавилися пропозиціями Кременчуцького автозаводу. Серед них – колишні працівники, які через різні причини пішли з заводу, але хочуть повернутися: електромонтери, слюсарі механоскладальних робіт тощо. Їм запропоновано прийти на співбесіди. Були й серед відвідувачів майбутні випускники Кременчуцького національного університету ім. М.Остроградського та Вищого професійного училища №7. Вони також залишили заявки щодо можливого працевлаштування, адже КрАЗ щороку охоче приймає таких випускників на роботу. Так 45 випускників ПТУ минулого року зараз трудяться на КрАЗі .

КрАЗ відзначає, що такі ярмарки вакансій ефективні. Вже сьогодні , за результатами співбесіди, на автозавод оформляються декілька чоловік.

Слід зазначити, що Полтавщина – одна з областей, яка активно приймає переселенців з тимчасово окупованих територій. Їм надається допомога у пошуках роботи, житла, освіти, соціальний, медичний і, найголовніше, психологічний супровід. За інформацією Полтавського обласного центру зайнятості, на сьогоднішній день в області вже працевлаштовано 928 таких переселенців.

Для довідки:

Наразі  в ПАТ «АвтоКрАЗ» в наявності порядку 150 вакантних посад. У тому числі понад 120 робітничих, серед яких гостродефіцитні:  слюсар-інструментальник, слюсар із механоскладальних робіт, верстатник широкого профілю та інші. Решта 36 вакансій - пропозиції для інженерно-технічних робітників: майстрів інженерів-технологів, інженерів з охорони праці. Всього ж на сьогодні КрАЗ кормить понад 3,5 тис. робітників та їх родини. 

Кількість переглядів 1403

Архів новин