エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
«АвтоКрАЗ» збільшив відрахування до різних бюджетів — АвтоКрАЗ
nn

«АвтоКрАЗ» збільшив відрахування до різних бюджетів

30 січня, 2018

«АвтоКрАЗ» - єдиний український виробник вантажних автомобілів із замкнутим технологічним циклом виробництва, найбільший в Кременчуці і Полтавському регіоні платник податків, в 2017 році збільшив відрахування на 13% по відношенню до 2016 року. Зокрема, загальні бюджетні платежі підприємства в минулому році склали близько 162 млн.грн. При цьому до держбюджету Кременчуцький автозавод перерахував майже 109 млн. грн., що на 10% більше аналогічного показника роком раніше. У цій сумі єдиний соціальний внесок склав без малого 40 млн.грн., ПДВ - понад 67 млн.грн.

«КрАЗ» традиційно залишається і одним з основних донорів бюджетного фонду Кременчука. У минулому році за рахунок відрахувань підприємства місцевий бюджет поповнився майже на 53 млн. грн., що на 17,4% більше відрахувань у 2016 році. Найбільшу суму в цьому виді платежу складають: 32, 2 млн. грн. - податок з доходів фізичних осіб (зростання до 2016 року на 26%), орендна плата за землю - майже 18 млн.грн. І більше 2,7 млн.грн. - військовий збір. Таке збільшення відрахувань до місцевого бюджету пов'язано, в основному, за рахунок зростання податкових відрахувань з доходів фізосіб, а також зростання екологічного податку на 34% і військового збору на 22%.

У цілому, ПрАТ «АвтоКрАЗ» у 2017 році вдалося в повному обсязі виконати свої зобов'язання перед державою по відрахуваннях, навіть з урахуванням негативних наслідків економічної та політичної кризи в країні і падіння машинобудівної галузі. Очевидно, що держскарбниця могла б отримати і в рази більше відрахувань від «КрАЗу», за умови підтримки підприємства бюджетними закупівлями. У тому числі, за рахунок замовлень військової техніки із коштів військового збору - 15 млрд. грн, заплачених українцями в 2017 році (дані Державної фіскальної служби України). Тим більше, що виробничі потужності заводу дозволяють виробляти понад 5000 одиниць техніки на місяць і на даний момент задіяні далеко не в повному обсязі.

Виконав завод повністю в 2017 році і взяті на себе соцзобов'язання. Тричі протягом року підвищувалася заробітна плата працівників, яка в середньому становила 5828 грн. і, в порівнянні з 2016 роком, зросла на 26%.

У поточному році «АвтоКрАЗ» планує і далі вишукувати можливість для підвищення соцпакета своїх працівників, поліпшення умов їх праці, продовжувати роботи по реконструкції об'єктів соціального призначення.

Кількість переглядів 2064

Архів новин