エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
На «КрАЗі» навчать робітничим професіям без відриву від виробництва — АвтоКрАЗ
nn

На «КрАЗі» навчать робітничим професіям без відриву від виробництва

14 лютого, 2018

Якщо хочете отримати робітничу професію – ласкаво просимо на «КрАЗ»! Це цілком реально здійснити, було б бажання, адже на допомогу завжди прийдуть кваліфіковані наставники з основних цехів та фахівці центру з підготовки та навчання персоналу, оснащеного найсучаснішою навчальною базою.

Навчаємо учнів таким робітничим спеціальностям: формувальник машинного формування, слюсар механоскладальних робіт, наладчик автоматичних ліній і агрегатних верстатів, наладчик шліфувальних верстатів, слюсар-інструментальник, контролер на ливарному виробництві, наладчик автоматів і напівавтоматів, слюсар-ремонтник, машиніст насосних установок, машиніст компресорних установок, різальник металу на ножицях і пресах, свердлувальник, транспортувальник, токар-револьверник, водій електро- та автовізка, терміст, контролер верстатних і слюсарних робіт, контролер із термообробки, різьбонарізувач на спеціальних верстатах, маляр тощо.

Серед обмежень – важкі роботи і ті, що передбачають шкідливі та небезпечні умови праці, а також вік – до 18 років. Підготовка жінок робітничих спеціальностей здійснюється лише за професіями, де дозволяється використання їх праці.

Підготовка учнів на «КрАЗі» здійснюється за індивідуальним планом прямо на робочому місці впродовж двух - п’яти місяців, залежно від професії. Керує процесом - інструктор, призначений з числа висококваліфікованих автозаводців. Після закінчення навчання виконується пробна робота в цеху, після чого висновок про пробну роботу і щоденник навчання подаються на кваліфікаційну комісію з присвоєння розрядів. У навчальному центрі підприємства учень здає іспит і отримує професію відповідного розряду із внесенням запису до трудової книжки. Ось і все. Безкоштовно для учня, а це від 700 до 1000 грн. в учбових комбінатах міста, та ще й заробітна плата на період навчання. Наставники теж не в накладі – їх роботу в якості інструктора оплачує завод.

Минулого року більше півсотні працівників різних вікових категорій отримали перші професії. Є керівники, в основному зі складу майстрів, які отримали суміжну професію, аби за додаткову оплату у своєму підрозділі «закрити» собою кадровий дефіцит .

Тож чекаємо на тих, хто хоче навчатись, працюючи. Є 270 вакансій на робітничі та допоміжні позиції. Вибирай, отримуй та працюй!

Кількість переглядів 1757

Архів новин