エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Новинка «КрАЗ» для аграріїв на «Зернових технологіях 2018» — АвтоКрАЗ
nn

Новинка «КрАЗ» для аграріїв на «Зернових технологіях 2018»

19 лютого, 2018

«АвтоКрАЗ» представляє новий самоскид-зерновоз КрАЗ-5401С2 із платформою власного виробництва, виготовленої і встановленої на автомобіль в рамно-кузовному цеху складального виробництва.

Новий зерновоз створений на базі середньотоннажного самоскида колісної формули 4х2 КрАЗ-5401С2, виробленого на «КрАЗі» на початку 2016 року, який вже встиг стати популярним у машзаводів у якості бази для розміщення на ньому різних спецнадбудов. Його відмінна риса - у надзвичайній маневреності, завдяки мінімальному радіусу повороту в 7,5 м, і 10-тонній вантажопідйомності при невеликих - 6330х2500х2960, габаритах та оригінальній 7-кубовій платформі коробчастої форми. У новому ж зерновозі цю платформу конструктивно змінили. Для підвищення завантажувального простору до 12 кубів збільшили висоту бортів. А для запобігання вантажу від атмосферних опадів передбачили дуги з тентом. Нова самоскидна платформа має задній борт, що розкривається, із двостулковими дверима із запором з запобіжником від випадкового відкриття. Платформа обладнана підйомним механізмом з телескопічним здвоєним циліндром.

Новинка оснащена дизельним рядним двигуном екологічного класу Євро 5 потужністю 335 к.с., однодисковим зчепленням і дев'ятиступеневою коробкою передач.

Кабіна - із максимальним рівнем комфорту: зручні сидіння на пневматичній підвісці, регульована за кутом і висотою рульова колонка, функціональна панель приладів. Також для зручності посадки-висадки кабіна має знижену компоновку.

Дебют нового самоскида-зерновозу КрАЗ-5401С2 відбудеться вже на цьому тижні - 21-23 лютого, на Міжнародній виставці «Зернові технології - 2018».

ПрАТ «АвтоКрАЗ» запрошує представників АПК України, журналістів, шанувальників торгової марки «КрАЗ» відвідати свою експозицію, яка буде розташована в павільйоні №2 біля входу 2С столичного Міжнародного виставкового центру (м.Київ, Броварський проспект, 15).

 
 
 
Кількість переглядів 2024

Архів новин