nn

«КрАЗ» відновив і передав військовим ще два армійських автомобіля

24 лютого, 2016

Броньований автомобіль КрАЗ-«Спартан» та армійський всюдихідний тягач КрАЗ-6446 вирушили до місць своєї постійної дислокації після відновлювальних робіт.

Автозавод за власні кошти виконав великий обсяг ремнонтних робіт машин, що вийшли з ладу під час виконання завдань. На Спартані, у числі 20 пунктів за актом виконаних робіт, відновлені: задній і передній мости, передня підвіска, усунена деформація кронштейнів кріплення навісного обладнання - бронекорпуса. На тягачі КрАЗ-6446, серед іншого, усунена деформація рами, бампера, кабіни, капота, а також виконано ряд інших ремонтних робіт, згідно дефектної відомості. Обидва автомобілі належать різним підрозділам Міністерства Оборони України. Під час прийому-передачі, після детального огляду представники військових частин, до яких приписані машини, подякували кразівцям за патріотичну волонтерську допомогу по поверненню до строю армійської техніки. Військові зазначили, що по прохідності в зоні АТО краще КрАЗа машини немає: ні бездоріжжя, ні негода не заважають їм виконувати поставлені завдання. Але головне, що цінується бійцями, і це відзначають усі, збереження життів на передовій.

У даний час «АвтоКрАЗ» випускає серійну і розробляє нову військову техніку різного призначення, ремонтує зруйновані війною автомобілі, організовує виїзні ремонтні бригади в різні військові частини гарячих точок країни для надання оперативної технічної допомоги та багато іншого. У 2015 році КрАЗ повністю і в зазначені терміни виконав держоборонзамовлення, поставивши силовим структурам велику партію армійських машин різних моделей. Наразі КрАЗ від силових структур чекає нових завдань і нових замовлень у будь-якій кількості. КрАЗ разом з усіма служить народу України і повністю готовий до виконання поставлених країною завдань!

Кількість переглядів 2130

Архів новин