nn

Кременчужани пишаються КрАЗами і автозаводом!

29 лютого, 2016

Кременчуцький автозавод завжди брав та бере активну участь у житті рідного міста - Кременчука. В черговий раз, на Церемонії прийняття присяги на вірність народу України патрульними нової поліції в суботу, 27 лютого, на прохання міської влади, ПАТ «АвтоКрАЗ» розгорнув свою експозицію для гостей і жителів міста. Лінійка броньованих машин, які в даний час в складі силових структур України захищають цілісність нашої країни: КрАЗ-Спартан різних модифікацій, КрАЗ-Шрек і КрАЗ-Феона, а також шоу-автомобіль КрАЗ-Крейзі (на численні прохання жителів Кременчука) розташувалися на майданчику, неподалік від берега Дніпра.

 

Незважаючи на те, що захід розпочався об 11.00, експозиція автомобілів КрАЗ вже з 9 ранку була багатолюдною. Відвідала її й Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, відразу після урочистої присяги патрульних поліцейських. Вона уважно оглянула бронетехніку КрАЗу, яку їй представив генеральний директор підприємства Роман Черняк. «Вони красені», - рухаючись від автомобіля до автомобіля, вигукувала пані Деканоїдзе.

 

Ще більш нестримані в емоціях і оцінці КрАЗів були кременчужани і гості міста, які на виставці ставали в чергу, щоб ближче протиснутися до бронетехніки, «помацати» броню руками, сфотографуватися самим і зробити знімок на пам'ять своїх дітей та близьких. Як завжди, численне підростаюче покоління, яке не поступаючись дорослим по допитливості і натиску, окупувало підніжки техніки.

 

«КрАЗ» вдячний кременчужанам за інтерес, підтримку і гордість, з якими вони говорять про наші вантажівки. КрАЗ залишається патріотом Кременчука та України, і далі буде робити все, щоб наше місто і держава процвітали. Кременчуцький автозавод сподівається, що нове керівництво нашого міста буде розвивати розпочату раніше співпрацю з провідним і бюджетоутворюючим підприємством міста і області. Завдяки чому автопарк комунального міського господарства поповниться новою високоефективною технікою, а Кременчук стане ще чистішим і доглянутим!

Кількість переглядів 2217

Архів новин