nn

Створене нове середньотонажне шасі КрАЗ-5401Н2

02 грудня, 2016

Рухаючись у бік зниження вантажопідйомності, «АвтоКрАЗ» має цілеспрямований намір замінити іноземних конкурентів в сегменті мало- и середньотоннажної техніки на внутрішньому ринку. Ця тема в дослідно-конструкторських роботах автозаводу одна з найбільш витратних і при цьому - першочергових. Слідом за полегшеними шасі КрАЗ-5401 (4х2 та 4х4), вантажопідйомністю 12, 10 і 9 т, максимально уніфікованими з різними силовими установками і спецнадбудовамиі, розроблено і виготовлено середньотонажне шасі КрАЗ-5401Н2 вантажопідйомністю 6 т. Шасі призначене для монтажу надбудов промислового призначення і технологічного обладнання. Воно може бути виконане як із короткою, так і подовженою базою.

Вперше в модельному ряду КрАЗа на цьому шасі встановлений 170-сильний чотирициліндровий рядний двигун екологічного класу Євро-5, що має поліпшені техніко-економічні показники по витраті палива. Двигун агрегатований із шестиступінчастою механічною коробкою передач 6J70T. В наслідок зменшення вантажопідйомності в комплектації шасі КрАЗ-5401Н2 застосована нова модель рульового механізму меншого типорозміру, що раніше не встановлювалася на автомобілях КрАЗ. Зменшений до 6000 мм, у порівнянні зі своїми попередниками, габарит, дозволяє автомобілю мати хорошу маневреність, що важливо в межах міста. Цьому ж сприяє і безкапотна комфортабельна кабіна, встановлена, як і на всій лінійці машин для міста, на новому шасі КрАЗ-5401Н2.

Яка надбудова буде встановлена на «малюка» - продиктує замовник. Але що б не було змонтовано на цьому шасі - вакуумна установка, промисловий або ізотермічний фургони, сміттєвізне обладнання, тентована платформа або інше, можна бути твердо впевненим у тому, що спецвиробу на базі КрАЗа під силу виконання різних завдань. А покупець знайде надійного і ефективного помічника на довгі роки.

 
 
Кількість переглядів 2504

Архів новин