エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
КрАЗ продовжує співпрацю із науковцями: цього разу із аграрниками — АвтоКрАЗ
nn

КрАЗ продовжує співпрацю із науковцями: цього разу із аграрниками

14 квітня, 2016

Черговим кроком «КрАЗу» в напрямку впровадження наукових досліджень у виробництво стала співпраця автозаводу із Національним науковим центром «Інституту механізації та електрифікації сільського господарства». Між  головним інститутом з розроблення механізованих технологій і техніки для АПК Національної академії аграрних наук та національним виробником великовантажної техніки – ПАТ «АвтоКрАЗ», укладено договір про науково-технічне співробітництво у галузі машинобудування. Рішення про співпрацю прийнято з метою створення вітчизняної конкурентоспроможної мобільної сільськогосподарської техніки на базі шасі вітчизняного автомобіля КрАЗ. Передбачається, що нова техніка буде виконувати різні технологічні операції: внесення мінеральних і органічних добрив, обробку ґрунту, сівбу, захист рослин шляхом впровадження сучасних технологій тощо.

Така консолідація виробництва з наукою буде корисною, насамперед, для розвитку аграрного сектору країни. Адже Україна - провідна аграрна держава. Рекордні врожаї основних стратегічних культур - зернових, кукурудзи та насіння соняшнику, обсяги яких щорічно зростають, аграріям неможливо вчасно посадити, зібрати і переробити без потужної техніки.  «АвтоКрАЗ» не так давно почав випускати техніку для аграріїв. В основному це були буряковози та зерновози на базі серійних капотників. Із створенням перспективної лінійки автомобілів колісних формул 4х2, 4х4, 6х4, 6х6 та 8х4 із компонуванням «кабіна над двигуном», а також розширенням меж вантажопідйомності у бік як зменшення, так і значного збільшення, підвищення рівня комфорту, з’явилася можливість для створення на базі КрАЗу різної мобільної спецтехніки для різних галузей економіки країни, у тому числі й аграрного комплексу. Першим в ряду нової потужної техніки для аграріїв став зерновозний автопоїзд КрАЗ-6511С4, здатний перевозити до 75 кубів різного сільськогосподарського вантажу. «КрАЗ» має намір і далі розширювати модельний ряд сільгосптехніки, тепер із залученням інноваційних наукових розробок.

 

Науковці відмічають, що автомобіль для сільського господарства потребує багато властивостей. Насамперед, це потужність та надійність вузлів і агрегатів, що у повній мірі притаманне вантажівкам КрАЗ. Уся нова техніка, яка буде створена завдяки співпраці науковців та промисловців, на їх думку, знайде широке застосування в агропромисловому комплексі України і допоможе зробити аграрний бізнес більш прибутковим та ефективним.

 
Кількість переглядів 1899

Архів новин