エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
«КрАЗ» святкував День Перемоги — АвтоКрАЗ
nn

«КрАЗ» святкував День Перемоги

10 травня, 2017

9 травня кразівці, разом із кременчужанами, вшанували пам'ять полеглих воїнів у роки Другої Світової війни. В ознаменування 72-ї річниці Великої Перемоги автозаводці прийшли на урочистий мітинг до Меморіалу «Вічно живим». Із корпоративними прапорами в руках, квітами, сім'ями та друзями, кразівці зібралися в цей знаменний в історії українського народу день, щоб віддати данину світлої пам'яті і величезної поваги героям війни 1941-1945 рр.

На жаль, усього 349 ветеранів Великої Вітчизняної війни сьогодні залишилися в живих в Кременчуці, 49 із них - члени ветеранської організації ПрАТ «АвтоКрАЗ». Григорій Лещенко, колишній автозаводець - ветеран, інвалід Великої Вітчизняної війни, кавалер 4-х бойових орденів – у вітальній промові згадав трагічні воєнні роки, загиблих однополчан і поздоровив усіх з Великою Перемогою.
Після традиційних привітань автозаводці разом з усіма поклали до Меморіалу «Вічно живим» квіти, у тому числі величезний офіційний квітковий кошик - адміністрація «КрАЗу».

Після мітингу городяни і гості ще довго не розходилися: нова армійська бронетехніка КрАЗ, що прикрасила міське свято Великої Перемоги своєю міццю, була, як завжди, під пильною увагою дорослих і особливо дітвори. Біля неї фотографувалися, її оглядали і фотографували в цілому і деталях.

 
 
 
 
 
 
 
Кількість переглядів 1582

Архів новин