エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Автопилесос КрАЗ зробить Полтаву чистіше — АвтоКрАЗ
nn

Автопилесос КрАЗ зробить Полтаву чистіше

25 липня, 2014

«АвтоКрАЗ» виграв тендер, оголошений Полтавською міською радою, на поставку на адресу комунального підприємства «Полтавський міський дорожньо-експлуатаційна дільниця» спеціального автомобіля для утримання доріг КрАЗ К12.2.

Вакуумно-підмітальна машина КрАЗ К12.2 призначена для очищення міських вулиць, стоянок громадського транспорту, великих територій громадського та промислового призначення, автодоріг, а також водостічних канав і колодязів.

Базою спецмашини буде шасі КрАЗ Н12.2М колісної формули 4х2 з компонуванням «кабіна над двигуном». Комунальний автомобіль буде оснащений двигуном ЯМЗ-53622 (Євро-4) потужністю 240 к.с., однодисковим зчепленням MFZ 430 і коробкою передач 9JS119ТА, а також високоергономічною бескапотною кабіною.

Спецнадбудова, яка встановлюватиметься на двовісне шасі, - провідного турецького виробника устаткування для утримання доріг, компанії KATMERCILER. Вона складається з сміттєприймального  бункера об'ємом 6 куб.м, бака для води - 1500 л, з двома шахтами (лівої і правої), з двома дисковими щітками (лівої і правої), з центральною циліндричною щіткою і системою поливання дороги. Привід робочих органів - гідравлічний від автономного двигуна потужністю 85 кВт. Керування робочими органами - дистанційне з пульта, розміщеного в кабіні, що дозволяє задавати бажані параметри і контролювати роботу основних систем.

Нагадаємо, що комунальна техніка КрАЗ - сміттєвози, пилососи і комбіновані дорожні машини, поставлена КТП № 1628 Кременчука в рамках виграних КрАЗом в різний час тендерів, більше двох років забезпечує чистоту і порядок у рідному місті. Експлуатаційники, в якості переваг вітчизняної комунальної техніки КрАЗ нового перспективного покоління бескапотників, відзначають їх маневреність і високу продуктивність.

За умовами тендеру, поставка автопилососа КрАЗ К12.2 на адресу КП «Полтавський міський дорожньо-експлуатаційна дільниця» планується у вересні поточного року.

Кількість переглядів 2038

Архів новин