エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Пам'ять про Олега Бабаєва завжди житиме в серцях автозаводців і кременчужан — АвтоКрАЗ
nn

Пам'ять про Олега Бабаєва завжди житиме в серцях автозаводців і кременчужан

28 липня, 2014

Адміністрація і трудовий колектив ПАТ «АвтоКрАЗ» глибоко сумують з приводу передчасної трагічної загибелі 26 липня 2014 року  мера міста Кременчук Олега Мейдановича Бабаєва.

Керівник від Бога - і як міський голова, і як президент футбольного клубу «Ворскла». Він любив людей, любив Кременчук, любив життя, був патріотом свого міста, робив усе, щоб кременчужанам жилося краще.

Олег Бабаєв - перший з керманичів  міської ради, хто здійснив новий підхід керівництва Кременчука до питання співпраці з промисловими підприємствами в інтересах міського господарства. Вперше в історії «КрАЗу», з моменту обрання О. Бабаєва на пост міського голови, відбулася практична взаємодія міської влади та підприємства, в результаті міське комунальне господарство поповнилося сучасною спецтехнікою КрАЗ. Завдяки такій  тісній взаємодії, наш рідний Кременчук став чистим і доглянутим

Кразівці пам'ятають його візити на автозавод: відкритий, доброзичливий, небайдужий до всього, що стосується підприємства, міста і його жителів. Він радів успіхам автозаводців, схвалював усе нове, що створювалося на КрАЗі, підтримував завод і словом, і ділом.

  

Висловлюємо глибокі і щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Світла пам'ять про Олега Мейдановича Бабаєва завжди буде жити в серцях автозаводців і кременчужан: усіх, хто його знав, працював з ним поруч, і гідно зміг оцінити неабиякі якості його яскравої особистості.

Довідка:

Олег Бабаєв народився в 1965 році в місті Курську (Росія). Після закінчення в 1986 році Мінського вищого військово-політичного училища 10 років провів в армії. Служив на Далекому Сході, в Чехословацькій соціалістичній республіці. Після виведення радянських військ із Чехословаччини за розподілом потрапив до Києва, де два роки працював фінансовим директором в комерційній структурі. У 1998 році - Голова правління ВАТ «Кременчукм'ясо».

У 2000 році закінчив Київський національний університет ім. Т.Г.Шевченка за спеціальністю економіст.

Вісім років - з 1999 по 2007 роки - був депутатом Кременчуцької міської ради. У 2007 році обраний народним депутатом України. 31 жовтня 2010 з великою перевагою голосів його обрано мером Кременчука.

Олег Бабаєв обожнював футбол. У квітні 2005 року став президентом полтавського футбольного клубу «Ворскла». Також він був майстром спорту СРСР із дзюдо, очолював Полтавську обласну федерацію дзюдо.

Кількість переглядів 2332

Архів новин