エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
КрАЗ наполегливо просувається на Близький Схід — АвтоКрАЗ
nn

КрАЗ наполегливо просувається на Близький Схід

08 серпня, 2014

ПАТ «АвтоКрАЗ» бере участь відразу в декількох тендерах, оголошених оборонними відомствами Республіки Ірак. Конкурсні торги припускають поставку автомобілів подвійного призначення: для боротьби з тероризмом в цій країні, а також відновлення народного господарства, зруйнованого в ході тривалої громадянської війни. Нашими конкурентами виступають великі автомобільні фірми, але у КрАЗа досить великі шанси на перемогу, враховуючи високу репутацію КрАЗів в цій країні і позитивний досвід поставок великої партії автомобілів в цю країну в період 2004-2006 року.

Нагадаємо, що в 2004 році «АвтоКрАЗ» в надзвичайно важкій конкурентній боротьбі з західноєвропейськими компаніями виграв тендер, оголошений США в рамках післявоєнного відродження цієї країни, на поставку великої партії автомобілів КрАЗ різних моделей. Протягом 2004-2006 років до Іраку було відправлено понад 2200 авторемонтних майстерень, паливозаправників, бортових КрАЗ-6322 (6х6), а також причепи-кухні. Крім техніки, в Ірак для надання технічної допомоги КрАЗ направив своїх фахівців, необхідні інструменти і оснащення, запасні частини на суму понад 5 млн. доларів США. В історії військово-технічного співробітництва України із зарубіжними країнами, це була третя за масштабами поставка (більше $ 110 млн), і найбільша в історії Кременчуцького автозаводу.

Впевненість у тендерній перемозі КрАЗа підтверджується і особливою увагою з боку керівництва МО Іраку, проявленим, зокрема, на Міжнародній виставці безпеки і оборони, що проходила в Іраку в березні поточного року. Тоді в.о. Міністра оборони Іраку пан Саадун Дулеймі зазначив, що з українською технікою КрАЗ тероризм в Іраку буде переможений. Важливу роль КрАЗів в боротьбі з тероризмом підтверджує і капітан Абд Ар-Суліф Мойад, командир батальйону піхотних військ в Багдаді. У недавній приватній розмові з представниками підприємства він зазначив, що якщо раніше КрАЗи виконували поставлені завдання в провінціях Іраку, то в даний час вони передислоковані в Багдад, де до цього перебування важкої техніки в столиці було заборонено. Це пов'язано з загостреною останнім часом обстановкою в Іраку в результаті потужного наступу бойовиків сунітського угрупування «Ісламська держава Іраку і Леванту», захопленням провінції Найнава і озвученим ісламістами наміром взяти Багдад. «Передислокація важкої вантажної техніки КрАЗ в столицю Іраку - виправдана міра, - підкреслив офіцер, - яка сприятиме стримуванню екстремістів, впритул наблизилися до іракської столиці. »

 

Кількість переглядів 1994

Архів новин