エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Підсумки роботи ПАТ «ПААЗ» за 7 місяців 2014 року — АвтоКрАЗ
nn

Підсумки роботи ПАТ «ПААЗ» за 7 місяців 2014 року

06 серпня, 2014

За результатами роботи в січні-липні 2014 року ПАТ «Полтавський автоагрегатний завод» зберіг стабільно високий обсяг реалізації продукції в порівняння з аналогічним періодом минулого року — понад 50 мільйонів гривень, у тому числі гальмівної апаратури — понад 43,5 мільйонів гривень, товарів народного споживання — більше 5,5 мільйонів гривень.

У загальному обсязі відвантаженої за сім місяців 2014 року продукції частка експорту склала 79,9%, зокрема гальмівної апаратури — 85,1%.

За результатами роботи за минулі місяці стабілізувався обсяг поставок в Російську Федерацію, Казахстан і Білорусь, здійснені  відвантаження в Румунію, Угорщину, Литву, Грузію, Киргизію, Узбекистан і В'єтнам.

Також необхідно відзначити, що липень місяць поточного року, показав досить високі результати, відносно аналогічного періоду минулого року. Зростання загальних показників реалізації в порівнянні з липнем місяцем 2013 року — 4%, в тому числі ТНП — 260%. Також зростання показників реалізації ТНП в порівнянні з червнем місяцем 2014 склав 147%.

За січень-липень 2014 підприємством було вироблено товарної продукції на суму понад 42 мільйона гривень.

Кількість переглядів 2520

Архів новин