エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Спецмашини на базі КрАЗа поставлять нафтовикам Туркменістану — АвтоКрАЗ
nn

Спецмашини на базі КрАЗа поставлять нафтовикам Туркменістану

13 січня, 2015

ПАТ «АвтоКрАЗ» у 2015 році продовжує розвивати співпрацю з Туркменістаном. Хорошим стартом нового року стало укладення з багаторічним партнером КрАЗу - ТОВ «Торговий дім« Ярав », договору на поставку великої партії автомобілів-шасі КрАЗ-6322 до цієї країни. Замовник - одне з найбільших підприємств нафтогазової галузі, Державний концерн «Туркменнафта.»

На ці всюдихідні шасі колісної формули 6х6 буде встановлена парогенераторна пересувна установка ППУА-1600/100. Вона призначена для відігрівання свердловин, трубопроводів, резервуарів, арматури та іншого нафтопромислового обладнання насиченою парою високого і низького тиску.

Перша партія з шести одиниць шасі КрАЗ-6322 планується до відвантаження в січні поточного року.

Слід зазначити, що потенційними споживачами українських КрАЗів в Республіці Туркменістан, як і раніше, залишаються підприємства нафтогазового комплексу. Найбільш затребувані тут автомобілі-шасі колісних формул 6х6 і 6х4, які використовуються в якості бази під установку нафтогазового обладнання.

Кількість переглядів 2193

Архів новин