エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
КрАЗ готовий стати базовим автомобілем при технічному переоснащенні Державної служби України з надзвичайних ситуацій — АвтоКрАЗ
nn

КрАЗ готовий стати базовим автомобілем при технічному переоснащенні Державної служби України з надзвичайних ситуацій

15 січня, 2015

15 січня, в рамках робочого візиту, ПАТ «АвтоКрАЗ» відвідав голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський. Його супроводжували директор департаменту ресурсного забезпечення ДСНС генерал-майор Руслан Білошицький та начальник головного управління ДСНС в Полтавській області полковник Роман Кириленко. Візит керівника ДСНС України був пов'язаний з ознайомленням з підприємством і його продукцією. Це перший в історії «КрАЗа» приклад відвідування першим керівником даної держструктури автозаводу, новий підхід нового керівництва ДСНС до питання співпраці з вітчизняним виробником.

Під час відвідування підприємства генеральний директор «КрАЗу» Роман Черняк детально ознайомив гостя з сучасними зразками автомобілів КрАЗ, які можуть бути використані при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, акцентувавши увагу керівника ДСНС на останніх розробках - безкапотних шасі 6х4 і 4х2, які можуть бути використані в якості бази для установки різного спецобладнання. Крім цього, під час огляду пожежної автоцистерни КрАЗ Н23.2 (АЦ-13-70), створеної в партнерстві з компанією «Тітал», він детально розповів про технічні можливості вітчизняного пожежного автомобіля, його універсальність, завдяки комплектації різним аварійно-рятувальним обладнанням, а також ефективне виконання поставлених завдань на Полтавському ГЗК.

Після огляду всієї лінійки нової техніки Кременчуцького автозаводу С. Бочковський відповів на питання журналістів, підкресливши, що приємно здивований і гордий високим європейським рівнем вітчизняної техніки, яку випускають на КрАЗі: «Це дійсно конкурентоспроможна техніка, продукція найвищого ґатунку і мене дуже радує те, що є хороші перспективи оновлення аварійно-рятувальної техніки, яка конче необхідна рятувальним службам, особливо зараз, у складний для країни час. Сьогодні з фахівцями КрАЗа ми концептуально обговорили всі питання, необхідні для створення універсального спецавтомобіля: багатофункціонального, зі змінними модулями, який, окрім аварійно-рятувальних робіт, буде виконувати і гуманітарну місію »- продовжив він.

Далі глава ДСНС України підкреслив, що потреба в новій високоефективній спецтехніці дуже висока, адже нині 90% всього автопарку аварійно-рятувальних служб потребує заміни з причини повної фізичної зношеності і крім нового автомобіля, про який йшла мова вище, будуть замовлення на пожежну , аварійно-рятувальну та іншу спецтехніку.

Сергій Бочковський підтвердив, що політика керівництва ДСНС України - у пріоритеті національний виробник і національний продукт, і КрАЗ може розраховувати на те, що служба надзвичайних ситуацій поставить всі свої підрозділи на колеса вітчизняного виробника.

Кількість переглядів 2019

Архів новин