エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Координаційна рада Полтавщини відвідала КрАЗ — АвтоКрАЗ
nn

Координаційна рада Полтавщини відвідала КрАЗ

27 березня, 2015

В рамках проведення пленарного засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування, 26 березня ПАТ «АвтоКрАЗ» відвідала делегація учасників ради на чолі з керівництвом Полтавської обласної ради. Метою візиту на Кременчуцький автозавод членів координаційної ради Полтавської області послужило ознайомлення з Кременчуцьким автозаводом і його продукцією.

Генеральний директор «КрАЗу» Роман Черняк ознайомив земляків з технологічним циклом конвеєрного складання вантажівок КрАЗ у складальному виробництві, провів екскурсію по унікальним автомобільним класам навчального центру, представив гостям нові і серійні моделі автомобілів, що випускаються, їх тактико-технічні характеристики.

Вражаючим для присутніх видовищем стала демонстрація технічних можливостей армійських автомобілів КрАЗ на випробувально-демонстраційному полігоні підприємства. Гості з непідробним захопленням і гордістю спостерігали за паралельним рухом по перешкодам полігону автомобілів-всюдиходів КрАЗ-5233 і КрАЗ-6322, бронеавтомобілів КрАЗ-Спартан і КрАЗ-Кугуар. Наприкінці демонстраційних заїздів глядачі, приголомшені легкістю і могутністю, з якими пари всюдиходів долали різні перешкоди полігону, голосно аплодували КрАЗам і майстерності водіїв-випробувачів.

Перед від'їздом делегації перший заступник голови обласної ради В.Марченко подякував керівництву підприємства за теплий прийом, зокрема зазначивши: «Наш вибір відвідати саме КрАЗ був не випадковим. КрАЗ - це патріотизм України, гордість Полтавщини. Після пленарного засідання ми хотіли колегам показати той об'єкт, який в даний час є флагманом держави і Полтавського регіону. І ми не на хвилину не сумнівалися, що це підприємство - наш рідний КрАЗ. Говорити свої відгуки від відвідування, думаю, не потрібно, достатньо подивитися на емоції полтавчан - все здорово, ми у захваті та горді за КрАЗ.

Звичайно, ми схвильовані, що йде пробуксовка по тим замовленням, які обіцяла держава, і ми будемо допомагати КрАЗу у вирішенні цього важливого питання на обласному та державному рівнях. Це стосується не тільки армійської техніки, а й комунального та сільськогосподарського комплексу країни».

Кількість переглядів 1406

Архів новин