エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
За підсумками місяця і кварталу «КрАЗ» збільшив виробництво — АвтоКрАЗ
nn

За підсумками місяця і кварталу «КрАЗ» збільшив виробництво

01 квітня, 2015

 

«АвтоКрАЗ» від місяця до місяця в поточному році послідовно нарощує обсяги виробництва. Березень не став винятком - за підсумками роботи підприємства було вироблено товарної продукції на 172 млн.грн. Темп зростання до лютого склало майже 103%.

На головному конвеєрі Кременчуцького автозаводу минулого місяця виготовлено 95 автомобілів. Цей результат на 9,2% перевищує аналогічний показник лютого поточного року, і майже на 42% - минулого року.

У загальному обсязі вироблених в березні машин частка бортових склала 46%, шасі - 22%, самоскидів - 11%, спецтехніки - 18%, тягачів - 3%. Більша частина - 73% виробленої техніки, виготовлялася для внутрішнього ринку, решта - експортні замовлення.

Показовими, особливо на тлі загального спаду виробництва в автомобілебудівній галузі країни, і результати «КрАЗу» за підсумками роботи в першому кварталі поточного року. З січня по березень підприємство виготовило 265 автомобілів, що на 38% більше, ніж у першому кварталі 2014 року. За кризовий період, який почався з 2009 року, -  це рекордний показник виробництва автомобілів КрАЗ за аналізований період.

План виробництва на поточний місяць - квітень, затверджений і доведений до всіх структурних підрозділів підприємства. Трудовий колектив Кременчуцького автозаводу націлений на виконання планових показників у повному обсязі.

Кількість переглядів 1998

Архів новин