エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Зовнішньоторговельна фірма «КрАЗ» відзначає День народження — АвтоКрАЗ
nn

Зовнішньоторговельна фірма «КрАЗ» відзначає День народження

01 квітня, 2015

Свій 24-ий день народження сьогодні, 1 квітня, відзначає Зовнішньоторговельна фірма «КрАЗ». Вона була створена в 1991 році для оптимізації роботи на зовнішніх ринках і концентрації експортної діяльності КрАЗу в одній організації.

За період існування ЗТФ «КрАЗ» більш ніж в 55 країн світу було експортовано понад 12 тисяч автомобілів КрАЗ. Всюдиходи КрАЗ справно несуть службу і трудяться в Єгипті, Китаї, Індії, В'єтнамі, ОАЕ, Перу, Афганістані, Конго, Колумбії, Ємені, Іраку, Індонезії, Нігерії, Лаосі, Таїланді та багатьох інших країнах на всіх континентах земної кулі.

Найбільші поставки автомобілів в далеке зарубіжжя відбулися, завдяки напруженій роботі ЗТФ «КрАЗ». Один з найбільш значущих і масштабних контрактів ЗТФ «КрАЗ» для Кременчуцького автозаводу і України в цілому - контракт на поставку автомобілів КрАЗ для нової армії Іраку (2004-2006 роки), вартістю більше 110 млн. Доларів США. Порядку 2300 бортових, паливозаправників, авторемонтних майстерень і спеціальних причепів були поставлені в цю країну в рамках програми її післявоєнного відродження.

Вперше в історії Кременчуцького автозаводу здійснені прямі поставки автомобілів КрАЗ на адресу ООН, КрАЗи взяли участь у складі миротворчого контингенту військ ООН, у тому числі Іраку, Судані, Югославії, Сьєрра-Леоне. При активній діяльності фахівців Зовнішньоторговельній фірми «КрАЗ», у партнерстві із зарубіжними компаніями, створені броньовані автомобілі КрАЗ різних модифікацій, які сьогодні разом із захисниками Вітчизни, виконують свій обов'язок по захисту суверенітету і незалежності України.

Вітаємо Зовнішньоторговельну фірму «КрАЗ» з днем створення. Бажаємо ЗТФ «КрАЗ» подальших успіхів на світових ринках, легких перемог у тендерних баталіях і динамічного збільшення продажів в далеке зарубіжжя.

Кількість переглядів 2046

Архів новин