エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
ПАТ «КПАА» продовжує модернізацію технологічного обладнання — АвтоКрАЗ
nn

ПАТ «КПАА» продовжує модернізацію технологічного обладнання

06 квітня, 2015

Кам'янець-Подільський автоагрегатний завод - підприємство групи КрАЗ і давній партнер «АвтоКрАЗу», для підвищення продуктивності та економічної ефективності виробництва в поточному році продовжив заходи щодо модернізації технологічного обладнання та енергозбереження (у 2014 році на модернізацію обладнання ПАТ «Кам'янець-Подільськавтоагрегат» направило 265 тис . грн.)

Зокрема, завершена оптимізація щитів управління ЕДП-12 піч Ц-20, ЦУМ-12 піч Ц-85 і ЦУМ-13А піч Ц-95. У модернізацію печей підприємство інвестувало 168,3 тис. грн.

Слід зазначити, що термічна обробка заготовок є одним з основних технологічних процесів виробництва лебідки, амортизаторів підвіски, допоміжного гальма, валів, штоків та інших запасних частин. До модернізації процес термообробки здійснювався на застарілому, фізично і морально зношеному обладнанні, встановленому ще в 60-ті роки минулого століття, що не дозволяло домогтися відповідної якості і мало високу енерговитратність.

Модернізоване обладнання має цифрове управління, вбудовані таймери, що дозволяють задавати точні параметри роботи, а також стабільно контролювати техпроцес обробки деталей. Процес калки тепер став можливий в автоматичному режимі, що значно - на 30-40%, скоротило витрати електроенергії, а також робочий час на обробку, і підвищило продуктивність обладнання. Простота і точність параметрів робочих режимів дозволила підприємству мінімізувати людський фактор, що важливо для отримання якісної продукції.

 

Кількість переглядів 2356

Архів новин