エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Підприємства групи КрАЗ наростили обсяги виробництва — АвтоКрАЗ
nn

Підприємства групи КрАЗ наростили обсяги виробництва

14 квітня, 2015

Підприємства групи КрАЗ, за підсумками роботи у першому кварталі поточного року, показали позитивні результати виробничої діяльності. Головне підприємство групи - Кременчуцький автозавод, збільшив виробництво автомобілів до 265 одиниць, проти 192 -х у першому кварталі 2014 року. Темп зростання з початку року склав 138%.

Впевнене зростання виробництва за аналізований період продемонстрували також інші підприємства групи: ПАТ «Камнець-Подільськавтоагрегат» показав темп зростання виробництва 222,5%, ПАТ «Авторадиатор» (м. Маріуполь) - 118,4%, Херсонський завод карданних валів  - у два рази збільшив обсяг виробництва з початку року. Токмацький ковальсько-штампувальний і Полтавський автоагрегатний заводи виробили продукції в обсязі, практично, на рівні перших трьох місяців минулого року.

Наростили реалізацію в першому кварталі 2015 року, по відношенню до цього ж періоду минулого року: Камнець- Подільскавтоагрегат -більш ніж у два рази, Полтавський автоагрегатний завод - на 47,3%, Маріупольський радіаторний завод - на 15,8%, Херсонський завод карданних валів -  у 8 разів.

У 2015 році всі підприємства групи КрАЗ спрямовані на нарощування темпів виробництва, освоєння нових видів продукції та її сертифікації, поліпшення якості і підвищення споживчих властивостей товарів, що випускаються.

Кількість переглядів 1612

Архів новин