エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Створені нові автопаливозаправники на базі всюдихода КрАЗ — АвтоКрАЗ
nn

Створені нові автопаливозаправники на базі всюдихода КрАЗ

09 лютого, 2016

Сучасні автопаливозаправники на базі всюдихідного шасі КрАЗ-63221 для потреб військових виготовлені фахівцями державного підприємства «45 Експериментальний механічний завод» (м. Вінниця). Відповідне тактико-спеціальне завдання було розроблено Центральним управлінням забезпечення ПММ. Розробники і виробники спецвиробу відзначають, що вибір бази - потужного вітчизняного шасі КрАЗ-63221, для встановлення 12-кубових цистерн, був не випадковий. Надзвичайна міцність кразівської рами за рахунок застосування лонжеронів із гарячекатаними швелерами, у поєднанні з шинами розмірністю 1300-530-533, що забезпечують автомобілю відмінну прохідність в умовах бездоріжжя, як раз і стали визначальними. Не останнім аргументом на користь армійського шасі КрАЗ стала його традиційне капотне компонування. «1,5 метра життя», - як охрестили бійці кразівський капот, що виступає через розташування двигуна перед кабіною, дозволяють підвищити захист особового складу при наїзді на міну чи інші вибухові пристрої. Слід зазначити, що шасі КрАЗ-63221 - одна з найпопулярніших у машинобудівних підприємств моделей торгової марки КрАЗ як в Україні, так і за її межами. Спецобладнання, встановлене на його базі, широко застосовується не тільки військовими, а й газовиками і нафтовиками.

Автоцистерна АЦ-12-63221 призначена для транспортування палива по всіх видах доріг при температурах від - 40° С до + 45° С. Дуже важлива відмінна риса нових спецмашин - наявність двох незалежних ємностей, що дозволяють, у разі пошкодження цистерни, врятувати, принаймні, половину палива. До того ж, завдяки такому раціональному рішенню з'явилася можливість одночасно транспортувати різні види палива - бензин і дизпаливо.

 У даний час в зоні військового конфлікту задіяне понад 1700 одиниць спеціальної техніки, більшість з якої має поважний вік. Фахівці ДК «Укроборонпром» відзначають, що відновленою після тривалого зберігання і підтриманням фізично-зношеної старої техніки, навряд чи вдасться кардинально поліпшити технічне забезпечення українських військ. Потрібна сучасна, ефективна та потужна нова техніка. Зокрема, і автопаливозаправники, для оперативного забезпечення паливо-мастильними матеріалами частин і підрозділів, задіяних у зоні АТО.

Нагадаємо, що в рамках держоборонзамовлення, ПАТ «АвтоКрАЗ» виготовив і поставив МО України різні моделі автомобілів КрАЗ спеціального призначення колісних формул 4х4, 6х6, а також нову перспективну лінійку бронетехніки КрАЗ. Крім автомобільної техніки кременчуцькі фахівці розробили і виготовили причіпну і напівпричіпну техніку. Військові зазначають, що тієї кількості нової техніки, яка надійшла до військових, недостатньо, потрібно продовжувати технічне переозброєння військових частин і підрозділів.

Сьогодні виробничі потужності та кваліфікований кадровий потенціал дозволяють забезпечити виконання будь-якого замовлення у будь-якому обсязі для різних секторів української економіки. КрАЗ готовий здійснити заміщення імпорту добротною, ефективною, надійною вітчизняною технікою різних моделей і в будь-якому обсязі. КрАЗ чекає нових замовлень і повністю готовий для їх виконання.

Кількість переглядів 1861

Архів новин