エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Кременчуцький автозавод шанує своїх ветеранів — АвтоКрАЗ
nn

Кременчуцький автозавод шанує своїх ветеранів

11 лютого, 2016

10 лютого «КрАЗ» вшановував своїх ветеранів – ювілярів, які народилися у січні-лютому. Захід відбувся в нещодавно відкритому музеї історії ПАТ «АвтоКрАЗ», де 80-ти і 90-річним ветеранам праці Кременчуцького автозаводу, після екскурсії по музею, вручали подарунки і говорили привітальні слова.

Такі зустрічі - регулярні на «КрАЗі», і все це завдяки системній злагодженій роботі Ради ветеранів та адміністрації автозаводу. У даний час ветеранська організація Кременчуцького автозаводу - найчисленніша серед інших промислових підприємств у Кременчуці. Вона налічує без малого 5 тисяч осіб. Щорічно матеріальну допомогу, подарунки, продуктові набори з нагоди ювілеїв, а також до Дня Перемоги та Міжнародного жіночого Дня 8 Березня, отримують більше 300 колишніх працівників автозаводу.

 

Крім урочистих привітань на заводі та адресних на дому тих ветеранів, кому важко пересуватися, організовуються екскурсії по заводу для груп ветеранів окремих підрозділів, а також поїздки по місцях бойової слави. Тільки в 2015 році більше 500 осіб, які віддали автозаводу половину свого життя, відвідали рідні пенати: згадали молодість, трудові будні, перемоги, досягнення.

Вірно підмічено: «Без теперішнього немає майбутнього». На зміну літньому поколінню трудівників «КрАЗу» приходить молодь. У даний час близько 28% облікової чисельності працівників підприємства має вік до 34 років. У цілому ж, середній вік працівників «КрАЗу» становить 45 років. Кразівська молодь переймає життєві цінності і традиції своїх попередників - ветеранів автозаводу, тому компанія розвивається і вдосконалюється. «КрАЗ» пишається не тільки своїми автомобілями, а й своїми людьми.

Кількість переглядів 1692

Архів новин