エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Іноземні механіки навчалися на «КрАЗі» — АвтоКрАЗ
nn

Іноземні механіки навчалися на «КрАЗі»

15 лютого, 2016

ПАТ «АвтоКрАЗ» завершив навчальний курс чергової групи іноземних механіків, який проводився в рамках укладеного на початку року зовнішньоекономічного контракту.

Програма перебування на підприємстві іноземних фахівців включала теоретичну і практичну частини. Курсантів навчали водінню, особливостям експлуатації, технічного обслуговування і ремонту автомобілів КрАЗ спеціального призначення.

Теоретична частина тренінгів проводилася фахівцями ПАТ «АвтоКрАЗ» в навчальному центрі підприємства, оснащеному на найвищому технічному рівні. При навчанні використовували розрізні макети вузлів і агрегатів серійних автомобілів КрАЗ, а також діючий макет всюдихода КрАЗ-6322. Практика проводилася в цехах складального виробництва і на випробувально-демонстраційному полігоні автозаводу.

Після закінчення навчання іноземні механіки отримали сертифікат про успішне закінчення курсу. Прощаючись, вони подякували за високий рівень підготовки і якість тренінгів, а також відзначили сучасне технічне оснащення навчального центру, оригінальні тренажери і наочне приладдя.

Слід зазначити, що в 2015 році на базі навчального центру ПАТ «АвтоКрАЗ» навчання пройшли близько 100 зарубіжних фахівців. Завдяки такій практиці навчання представників замовника у рамках усіх зовнішньоекономічних контрактів, заводу вдалося виключити необґрунтовані претензії, що виникали, в основному, через неправильну експлуатацію і ТО автомобілів КрАЗ.

 

Крім навчання іноземців, навчальний центр підприємства здійснює підготовку власного персоналу, щорічно інвестуючи на ці цілі близько одного мільйона гривень. У тому числі КрАЗ здійснює підвищення кваліфікацій, категорій інженерно-технічним працівникам, підготовку і перепідготовку робітників і підвищення їх розряду тощо. Всього в 2015 році навчальним центром автозаводу підготовлено 994 працівника, у числі яких підвищили кваліфікацію 382 особи з числа керівників, фахівців і службовців, 264 інженерно-технічних працівника, ще 78 осіб ІТП - підвищили категорії. У зв'язку з необхідністю комплектації робочими кадрами вакантних місць центром з підготовки та навчання персоналу підготовлено 124 робочих, отримали другу професію - 93 чол., підвищили розряд - 195 осіб.

Крім цього минуло річ  на Кременчуцькому автозаводі пройшли практику 138 студентів вузів та близько 300 учнів ПТУ.

Кількість переглядів 2098

Архів новин