エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
КрАЗ створив новий самоскид малої вантажопідйомності — АвтоКрАЗ
nn

КрАЗ створив новий самоскид малої вантажопідйомності

26 лютого, 2016

Розвиваючи перспективну лінійку автомобілів з компонуванням «кабіна над двигуном», ПАТ «АвтоКрАЗ» створив новий самоскид КрАЗ-5401С2 колісної формули 4х2. Реалізацією цього нового проекту, КрАЗ розраховує закріпитися в ніші техніки нижчою вантажопідйомності, щоб потіснити іноземні аналоги.

За рахунок встановлення безкапотної кабіни самоскид КрАЗ-5401С2 дуже маневрений - його мінімальний радіус повороту близько 7,5 м. Двовісному самоскиду нескладно буде розвернутися на вузьких будівельних майданчиках, в умовах обмеженого простору міських вулиць і будинків. При невеликих, в порівнянні з традиційними капотниками КрАЗ, габаритах: 6330х2500х2960, він має вантажопідйомність до 10 тонн.

Новинка оснащена дизельним рядним двигуном екологічного класу Євро-5 потужністю 335 к.с., однодисковим зчепленням і дев'ятиступеневою коробкою передач.

Комфорт водієві під час роботи забезпечить ергономічна кабіна, у якій зручні сидіння на пневматичній підвісці, регульована по куту і висоті рульова колонка, функціональна панель приладів і багато іншого з того, що знижує стомлюваність під час роботи. Також для зручності посадки-висадки кабіна має знижену компоновку.

Однією з відмінностей КрАЗ-5401С2 від інших самоскидів марки КрАЗ є оригінальна самоскидна 7-кубова платформа коробчастої форми з дистанційним механізмом запирання заднього борту. Платформа обладнана підйомним механізмом з телескопічним здвоєним циліндром.

Новий автомобіль - ідеальне рішення для міського циклу. Маркетингові дослідження ринку показали, що така техніка затребувана не тільки на внутрішньому ринку, а й за кордоном. У планах ПАТ «АвтоКрАЗ» поступово увійти до ніші малотоннажної техніки вантажопідйомністю 3-5 тонн.

Кількість переглядів 5305

Архів новин