エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Кременчужани пишаються КрАЗами і автозаводом! — АвтоКрАЗ
nn

Кременчужани пишаються КрАЗами і автозаводом!

29 лютого, 2016

Кременчуцький автозавод завжди брав та бере активну участь у житті рідного міста - Кременчука. В черговий раз, на Церемонії прийняття присяги на вірність народу України патрульними нової поліції в суботу, 27 лютого, на прохання міської влади, ПАТ «АвтоКрАЗ» розгорнув свою експозицію для гостей і жителів міста. Лінійка броньованих машин, які в даний час в складі силових структур України захищають цілісність нашої країни: КрАЗ-Спартан різних модифікацій, КрАЗ-Шрек і КрАЗ-Феона, а також шоу-автомобіль КрАЗ-Крейзі (на численні прохання жителів Кременчука) розташувалися на майданчику, неподалік від берега Дніпра.

 

Незважаючи на те, що захід розпочався об 11.00, експозиція автомобілів КрАЗ вже з 9 ранку була багатолюдною. Відвідала її й Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, відразу після урочистої присяги патрульних поліцейських. Вона уважно оглянула бронетехніку КрАЗу, яку їй представив генеральний директор підприємства Роман Черняк. «Вони красені», - рухаючись від автомобіля до автомобіля, вигукувала пані Деканоїдзе.

 

Ще більш нестримані в емоціях і оцінці КрАЗів були кременчужани і гості міста, які на виставці ставали в чергу, щоб ближче протиснутися до бронетехніки, «помацати» броню руками, сфотографуватися самим і зробити знімок на пам'ять своїх дітей та близьких. Як завжди, численне підростаюче покоління, яке не поступаючись дорослим по допитливості і натиску, окупувало підніжки техніки.

 

«КрАЗ» вдячний кременчужанам за інтерес, підтримку і гордість, з якими вони говорять про наші вантажівки. КрАЗ залишається патріотом Кременчука та України, і далі буде робити все, щоб наше місто і держава процвітали. Кременчуцький автозавод сподівається, що нове керівництво нашого міста буде розвивати розпочату раніше співпрацю з провідним і бюджетоутворюючим підприємством міста і області. Завдяки чому автопарк комунального міського господарства поповниться новою високоефективною технікою, а Кременчук стане ще чистішим і доглянутим!

Кількість переглядів 2243

Архів новин