エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
КрАЗ привітав жінок зі святом 8 Березня — АвтоКрАЗ
nn

КрАЗ привітав жінок зі святом 8 Березня

04 березня, 2016

Сьогодні, 4 березня, в останній робочий день перед тривалими святковими восьмиберезневими вихідними, ПАТ «АвтоКрАЗ» вітав своїх жінок з Міжнародним жіночим Днем. Традиційне до цього свята урочистий захід і концерт проходили, як завжди, по-сімейному теплій обстановці.

Від імені всіх чоловіків Кременчуцького автозаводу представниць прекрасної статі привітав генеральний директор Роман Черняк. У своєму зверненні до присутніх у залі він зазначив, що сьогодні на підприємстві майже половина всього трудового колективу, а це понад півтори тисячі осіб, - жінки. При цьому третина з них - на керівних позиціях. Всі вони успішно вирішують технічні і виробничі питання. Керівник КрАЗа подякував усім трудівницям автозаводу за плідну працю, зазначивши, що їх відповідальність, терпіння і підтримка допомагають досягати результатів у виробництві. Крім іншого, побажав усім жінкам миру і благополуччя, щоб в їхніх серцях завжди була квітуча весна.

 
 

За високі виробничі показники, сумлінну працю, професійну майстерність велика група працівниць підприємства була нагороджена Почесними грамотами міської влади, адміністрації та профспілкового комітету ПАТ «АвтоКрАЗ», а також цінними подарунками та грошовими преміями. Не забули і про ветеранів автозаводу, нагородивши колишніх працівниць цінними подарунками. Всього було відзначено більше 50 панянок ПАТ «АвтоКрАЗ».

Після церемонії нагородження відбувся святковий концерт.

 
Кількість переглядів 2232

Архів новин