nn

КрАЗ візьме участь у виставці «Eurosatory 2016»

10 червня, 2016

З 13 по 17 червня в Парижі, у виставковому центрі Paris Nord Villepinte, відбудеться одна з головних світових виставок в області технологій наземної і протиповітряної оборони - Міжнародна виставка «Eurosatory 2016».

ПАТ «АвтоКрАЗ», у числі провідних світових виробників техніки спеціального призначення, познайомить відвідувачів виставки зі своєю продукцією армійського призначення відразу на декількох масштабних стендах. Все про перспективні армійські автомобілі КрАЗ можна буде дізнатися на стендах стратегічного партнера КрАЗу - канадсько-еміратської компанії Streit Group, які розташуються в залі №6: місце В53 та Н801 залу №5. У партнерстві з цією компанією український виробник - ПАТ «АвтоКрАЗ», створив ряд успішних проектів по броньованим машинам: КрАЗ-Спартан, КрАЗ-Кугуар, КрАЗ-Шрек, КрАЗ-Фіона і КрАЗ-УРАГАН.
Крім цього ПАТ «АвтоКрАЗ», разом із іншими представниками українського ОПК, представить свою продукцію на експозиції ДК «Укроборонпром», яка буде розташована на стенді Н61 в залі № 5 виставкового центру Paris Nord Villepinte.

ПАТ «АвтоКрАЗ запрошує всіх зацікавлених осіб до співпраці і обговорення важливих питань, відповідно до тематики виставки.

Кількість переглядів 2465

Архів новин