Угода користувача

ПрАТ «АвтоКрАЗ» надає можливість Користувачам мережі Інтернет отримувати інформацію про продукцію і послуги ПрАТ «АвтоКрАЗ» через свій веб-сайт autokraz.com.ua.

Відвідуючи Сайт і використовуючи інформацію, розміщену на ньому, Користувач повністю погоджується з цими Правилами, а також керується в своїх діях нормами чинного законодавства.

1. Загальні умови

1.1 Ця Угода є публічною офертою. Отримуючи доступ до матеріалів Сайту, Користувач вважається таким, що приєднався до цієї Угоди. Якщо Користувач не згоден з будь-якою його частиною, він повинен покинути Сайт.

1.2 Ця угода може бути змінена та/або доповнена ПрАТ «АвтоКрАЗ» в односторонньому порядку без будь-якого спеціального повідомлення. Дана угода є відкритим і загальнодоступним документом. ПрАТ «АвтоКрАЗ» рекомендує Користувачам регулярно перевіряти умови цієї угоди на предмет їх зміни та/або доповнення. Продовження використання Користувачем Сайту після внесення в нього змін та/або доповнень означає прийняття і згоду Користувача з такими змінами та/або доповненнями. При незгоді Користувача з внесеними змінами він зобов'язаний відмовитися від доступу до Сайту, припинити використання матеріалів і сервісів Сайту.

1.3 Використання матеріалів і сервісів Сайту регулюється цією угодою і нормами чинного законодавства України.

2. Використання

2.1 Матеріали, що розміщені на Сайті, включаючи торгові марки, тексти, новини, фотографії, зображення є власністю ПрАТ «АвтоКрАЗ» і можуть бути використані Користувачем тільки в інформаційних цілях, що означає можливість їх перегляду, копіювання та друку, враховуючи, що така інформація надається не для комерційного використання, з обов'язковим посиланням на джерело.
Використання інформації для комерційних та інших цілей забороняється.

2.2 Інформація цього Сайту НЕ може бути змінена, передана іншим особам або продана без попередньої письмової згоди ПрАТ «АвтоКрАЗ».

2.3 Користувач погоджується не робити дій, які можуть розглядатися як порушення українського законодавства або міжнародного законодавства, в тому числі в сфері інтелектуальної власності, авторських та/або суміжних правах, а також будь-яких дій, що призводять, або можуть призвести до порушення нормальної роботи Сайту.

2.4 ПрАТ «АвтоКрАЗ» зберігає за собою право володіння будь-якою частиною вмісту Сайту, що завантажено або використовувується Користувачем. Інформація Сайту є власністю ПрАТ «АвтоКрАЗ», що захищається законом. Дозвіл на використання інформації, розміщеної на Сайті, надається Користувачам за умови дотримання всіх авторських прав та інших прав власності ПрАТ «АвтоКрАЗ».

2.5 Користувач використовує Сайт виключно на свій ризик і несе відповідальність за шкоду, заподіяну пристрою, з якого здійснювалася відвідування Сайту, і його даними. ПрАТ «АвтоКрАЗ» не несе відповідальності за відповідність Сайту цілям Користувача.

2.6 Коментарі та інші записи Користувача на Сайті не повинні вступати в протиріччя з вимогами законодавства України та загальноприйнятими нормами моралі і моральності.

2.7 Користувач несе відповідальність за безпеку зазначеної електронної адреси / логіна і пароля, а також за все, що буде здійснено на Сайті під таким іменем / паролем.

3. Торгові марки та авторські права

3.1 Усі товарні знаки, логотипи, назви продукції та моделей або похідні від них, що описують продукцію ПрАТ «АвтоКрАЗ», є торговими марками та/або власністю ПрАТ «АвтоКрАЗ» (якщо не вказано інше). Будь-який список товарних знаків ПрАТ «АвтоКрАЗ» на даному сайті періодично оновлюється, однак не повинен розглядатися як повний список товарних знаків ПрАТ «АвтоКрАЗ».

3.2 Будь-яке використання товарних знаків ПрАТ «АвтоКрАЗ» або їх похідних (за винятком випадків, коли є письмовий дозвіл ПрАТ «АвтоКрАЗ» на використання товарних знаків) суворо заборонено.

3.3 Будь-яке несанкціоноване використання або копіювання інформації з сайту, або використання інформації з сайту, що суперечить даним умовам (або їх загальної спрямованості), може призвести до порушення прав власності на товарні знаки, авторські права та інші права власності та спричинити відповідальність, передбачену законодавством.

3.4 Користувач не має права використовувати інформацію з сайту (або будь-яку іншу інформацію, доступ до якої відкривається з даного Сайту) таким способом, в результаті якого будуть порушені права на володіння товарними знаками, авторськими правами та іншими правами власності.

3.5 Порушення Користувачем будь-яких пунктів цієї угоди є порушенням прав ПрАТ «АвтоКрАЗ» і може спричинити за собою притягнення його до відповідальності відповідно до чинного законодавства.

4. Інформаційна політика

4.1 Інформація на Сайті надається без будь-яких гарантій, явних або непрямих, включаючи непрямі гарантії комерційної якості, придатності для спеціальних цілей і відсутності порушень.

4.2 ПрАТ «АвтоКрАЗ» не гарантує точність і повноту інформації, представленої на цьому Сайті.

4.3 ПрАТ «АвтоКрАЗ» не повинно оновлювати інформацію та інші матеріали на Сайті. У будь-який час, без попередження, інформація може бути змінена.

4.4 ПрАТ «АвтоКрАЗ» може провести вдосконалення та/або зміну інформації на Сайті (включаючи дані умови) в будь-який момент без попереднього повідомлення.

4.5 ПрАТ «АвтоКрАЗ» не несе відповідальності за будь-яку шкоду - пряму, непряму, випадкового і іншого характеру, яка була спровокована або якимось чином пов'язана з використанням чи непрацездатністю цього Сайту або його змістом, навіть за умови ознайомлення з можливістю такої шкоди.

5. Інші сайти

5.1 ПрАТ «АвтоКрАЗ» не несе відповідальності за зміст, точність інформації та конфіденційність на сайтах третіх сторін, посилання на які можуть перебувати на Сайті. Посилання на сайти третіх сторін розміщуються на Сайті виключно для зручності користувачів.

6. Політика конфіденційності. Персональні дані

6.1 ПрАТ «АвтоКрАЗ» отримує персональну інформацію Користувача в момент реєстрації Користувача, під час знаходження Користувача на Сайті, а також в процесі використання сервісів Сайту. Зокрема така персональна інформація може включати: ім'я та прізвище Користувача, адреса електронної пошти, технічну інформацію з браузера Користувача і т.д. Ім'я користувача (Логін) не відноситься до персональної інформації Користувача.

6.2 Всю отриману інформацію ПрАТ «АвтоКрАЗ» використовує з метою зробити Сайт максимально зручним і корисним для Користувача.

6.3 ПрАТ «АвтоКрАЗ» діє згідно з чинним законодавством про захист персональних даних. Користувач дає згоду, що його логін і адресу електронної пошти можуть бути видні третім особам і використані для відповіді на запити. В іншому випадку інформація буде використовуватися тільки для відстеження продажів і оптимізації продукції.

6.4 Своєю згодою до цієї Угоди Користувач надає ПрАТ «АвтоКрАЗ» згоду, в порядку визначеному Законом України «Про захист персональних даних», на обробку та використання його персональних даних, які стали відомі ПрАТ «АвтоКрАЗ» в результаті використання Користувачем Сайту.

6.5 ПрАТ «АвтоКрАЗ» гарантує, що інформація Користувача, за винятком логіна і електронної пошти, які не будуть розголошені третій стороні без згоди на це Користувача, за винятком випадків, коли розголошення такої інформації компетентним органам передбачено законодавством.

6.6 У разі переходу Користувача на сайт третьої сторони за посиланнями, розміщеними на Сайті, ПрАТ «АвтоКрАЗ» ні за яких умов не несе відповідальності за правила обробки і захисту персональних даних на такому сайті.