エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Продажі «ПААЗ» ростуть з місяця в місяць — АвтоКрАЗ
nn

Продажі «ПААЗ» ростуть з місяця в місяць

08 серпня, 2017

Полтавський автоагрегатний завод, підприємство групи «КрАЗ», у попередньому місяці спрацював із високими результатами, порівняно з аналогічним періодом минулого року. Зростання загальних показників реалізації  до липня 2016 року становить 21%, у тому числі гальмівної апаратури - 12%, товарів народного споживання - 54%.

Впевнене зростання продажів «ПААЗ» продемонстрував і за 7 місяців роботи  поточного року. Так в січні-липні 2017 року Полтавський автоагрегатний завод на 34% збільшив обсяг реалізації продукції, порівняно з аналогічним періодом минулого року. Всього заводом продано товарів на суму понад 89,2 млн.грн. При цьому гальмівної апаратури реалізовано більш ніж на 70,2 млн.грн, (приріст 31%), товарів народного споживання - понад 16,3 млн.грн (69%).
72,9% - частка експорту в загальному обсязі відвантаженої з початку року продукції, у тому числі гальмівної апаратури - 81,1%. Найбільша кількість поставок здійснювалася до Казахстану і Республіки Білорусь, її обсяги збільшилися в порівнянні з торішнім показником на 123% і 46,2% відповідно. Проводилися відвантаження до Киргизстану, в тому числі новим споживачам, Узбекистану, Молдови та Грузії. У цілому ж, за підсумками семи місяців 2017 року, частка відвантаженої на експорт продукції зросла на 45,1% до аналогічного періоду минулого року.

Кількість переглядів 1941

Архів новин